050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Yhteystiedot parhaimpaan palveluun

 

Kimmo Leppäkari
Puh. 050 5600 248

Lepfix
Keskuojankatu 26
33900 Tampere

FACEBOOK

This message is only visible to admins.
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

❌PDR tekniikan tutustumis päivä❌

Oletko halunnut oppia lommon oikaisun taitajaksi kuten minä 14 vuotta sitten, muttet ole löytänyt informaatiota aiheesta? Et ole vielä sijoittanut työkaluihin, kun et oikein tiedä mitä kannattais hankkia ja olla hankkimatta. Mistä saisi koulutusta, mitä maksaa, kauanko siinä menee et pystyy alkaa tekemään asiakastöitä? Yritykselle lisätulonlähdettä ym.

Nyt se on ensimmäisen kerran Suomessa mahdollista ihan yksityiselle henkilölle tai yrittäjälle. Järjestän kaksi tutustumis päivää 21 ja 28.11. Päivä mistä saat käytännön esimerkkejä, pääset tutustumaan työkaluihin, saat vastauksia kysymyksiin ja tiedät olisko tämä se sun juttu.

Lommon oikaisun koulutuksien myötä on tullut kyselyitä voisinko järjestää aiheesta täsmäisku päivän, kun itse koulutus on arvokas ja puntaroidessaan omia resursseja ja tahtotilaa tekemiselle tällaisesta päivästä olis paljon hyötyä ja saisi tukea omille ajatuksille. Tämä on juuri se päivä ja sulle!

OHJELMA
9.00 Aamukahavit Pirkanmaan paahtimon pavuista ja korvapuustit ala Thilman’s Cafe.
10.00 Tutustutaan työvälineisiin, työvälineille on oma paikkansa
12.00 Kalakuningas Tammelantorilta tarjoaa Suomen parhaat savulohihampurilaiset.
13.00 Oikaisen kaksi tyypillisintä lommoa ja kerron mitä vaihe vaiheelta tapahtuu.
16.00 Sana on vapaa, kysymysten purkua.
16.30 Päätös kahavit.
17.00 Päivä päättyy.

ILMOITTAUDU 20.10 MENNESSÄ KUMPAAN PÄIVÄÄN OSALLISTUT 21 tai 28.11 (kimmo@lepfix.fi ) SAAT LASKUN JA SEN MAKSAMALLA 30.10 LUNASTAT PAIKAN PÄIVÄLLE.

HUOM! Rajoitettu osallistuja määrä.
HUOM! Päivään osallistujille teen vielä todella kovan koulutustarjouksen keväälle 2021 joka alkaa helmikuussa.

Hinta: 450€ sis.alv
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Kesän kuulumisia 🏖 komia on ollut kesän ☀️aloitus! Luonnolla ja meillä mennyt hyvin yksiin. On paiskittu katoilla hommia, ollaan etuajassa urakoitten suhteen kun on kelit suosinut tekijöitä. Jokusia lommojakin ehtinyt oikoa! Nautitaan ja mukavaa tiistaita kaikille 👍 ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Tähän kappaleeseen on hyvä lopettaa tämän kevään fixaus sesonki! Kiitos ihan älyttömän paljon kaikille palveluitten käyttäjille!☀️ Oon sanonut aina, et mulla on parhaat asiakkaat ja olen edelleen täysin samaa mieltä! Nyt hyvää kesää jokaiselle, nämät sivut hiljenee.

Jesse Kaikuranta - näytän sulle rannan (cover)
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Onnea Juhalle, kolikko osui kohdallesi 👍 tällä kertaa olikin helppo arvonta kun kahden välillä tuli ratkaista onnekas 😂🤗

ARVONTA! Ilimasta jaossa, toivoisin että tähän nro.1 kisaan osallistuisivat vain ne henkilöt jotka eivät ole käyttäneet YRITYKSENI palveluita tai seuraavat sivujani pelkästään näitten kilpailujen / arvontien takia.

Kerro mikä on ollut paras voitto minkä olet voittanut täällä facebook kilpailuissa?

Tämän lahjakortin arvon perjantaina klo.12 ja sen saa mieluiten noutaa tai voin myös postittaa jos olet pirkanmaan ulkopuolelta.

Hiustalon 30€ lahjakortti joka käy tuotteisiin tai palveluihin.

Facebook ei ole osallisena tässä arvonnassa.
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Yö faneille kappale - Ihmisen poika (cover) jos osuu ja kolahtaa niin mikä oli sulle tärkein kappale Yön tuotannosta? ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa