050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Suojaamme autosi maalipinnan naarmuilta, tiesuolalta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta – takuulla!

Ceramica käsittelypiste
Lacroe logo

Suomen olot ovat julmat autollesi. Kivet lentävät, hiekka ropisee ja suola roiskuu päin autoasi. Aurinkokin porottaa kesällä pitkän päivän. Kaikki tuo aiheuttaa kulumista ja isompiakin vaurioita. Väri haalistuu ja kunto heikkenee.

Oikein tehty pinnoitus suojaa autosi maalipinnan jopa kolmeksi vuodeksi. Se muodostaa autosi maalipinnalle timantinkovan suojaavan kerroksen ja pidentää huomattavasti maalipinnan ikää. Kiilto ja väri syvenee ja pysyvät kauemmin.

Sileän pinnan ansiosta autosi on lisäksi helpompi pestä ja pitää puhtaana. Suojaava kerros estää lian ja ulkopuolisten saasteiden tarttumista.

Takaamme, että tämä pinta myös säilyy!

Uudelle autolle myönnämme kolmen (36kk) vuoden kirjallisen takuun maalipinnan kiillolle ja värille. Vanhemmille, yli puolivuotta käytetyille autoille puolitoista vuotta (18kk).

Pinnoituksella varmistat, että autosi maalipinta pysyy kirkkaana ja näyttävänä pitkään.

Pinnoitukset

Ceramica Insta Finish 450 €
Lacroe 3 vuoden kestotakuu-pinnoite 330 €

FACEBOOK

Lepfixin Facebook

Pirkanmaalla pelti-, mineriitti ja tiililattojen maalausta! Vielä löytyy muutamalle kohteelle tälle kesälle paikka.

EPR = ennakkoperintärekisterissä.
KOTITALOUSVÄHENNYS
VILJANEN = 40 vuoden kokemus tukijoukoissa vielä tämän kesän.

Soita ja varaa-aika, tehdään teidänkin katto komiaksi 👍

Veljekset Leppäkari
050-5600248
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

LepFix hyppäs Polar katon manttelin perijäksi (ostin liiketoiminnan) viime vuonna. Omistaja Viljanen oli noussut 42 vuotta maalaamaan kattoja. Viime vuonna oltiin oppipoikana katoilla ja tänä vuonna tehdään fyysinen työ veljen kanssa kahdestaan, mutta päämestari kulkee mukana katsomassa kaikki maalattavat kohteet. Fixaamo pyörii koko kesän normaalisti, koska kesä on kattomaalauksissa kiireistä aikaa ja taas autopuolella rauhallista oli luontevaa ottaa uusi työnkuva yritykselle. Kun katot on maalattu kesältä alkaa autojen suojaaminen talvikauteen. Alku talvesta tehdään teollisuushallien ja kiinteistöjen sisämaalauksia. Tähän on tultu yrityksen 12 vuoden aikana. Tällä pyritään tasaamaan työmääriä koko vuodelle tasaisesti. Tämäkin kevät on lähtenyt mukavasti vauhtiin kattomaalauksien ja autojen vahauksien osalta. Seuraava kolmen vuoden tavoite on kasvattaa liiketoimintaa niin, että saadaan palkattua uutta henkilökuntaa.

+ pelti, tiili ja mineriittikattojen maalaukset
+ teollisten hallien maalaukset, liikekiinteistöjen maalaukset. Jatketaan samaan palvelumalliin uusilla palveluilla 👍 Mikäli kattomaalaus ajankohtaista kysy tarjous, palvelen mielelläni!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Kyllä ryökäleen komiasti on lähtenyt tämäkin vahaus sesonki käyntiin! Bebe meinas et niin häikäiseviä pintoja et piti laittaa lippis päähän! Mukavaa viikkoa kaikille! Perjantaina vetästään Olli Lindholmin kappale: Minne tuulet vie. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Leppis kun täytti 40v niin otetaas pieni leikkimielinen kilpailu. Montako toistoa saan 100kg: lla (101.2kg tämä kuvassa näkyvä setti) punnerrettua sotilaspenkki (jalat ilmassa) tyylillä? Se joka arvaa oikein voittaa 100€ lahjakortin kukkakauppa Hopiahippuun ja 100€ lahjakortin sushi ravintola Itsudemoon. Virallisena valvojana toimii rakas veljeni Jarno Leppäkari. Tämä saattaa tulla jopa live lähetyksenä 25.5 klo.12 (lepfix insta livenä) Urpon päivänä lauantaina. Mikäli tulee kaksi oikein arvannutta tai kolme niin kaikille sama setti 🙂

Muuten kaikille komiaa pääsiäistä, pitäkäähän rakkaistanne hyvää huolta ja laitetaan autot kiiltämään kesäksi ja sisältä raikkaiksi💪
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Leppis 40v some kevät 2019 kamppis 👍

- henkilöauton premium pesu (ovenvälit ja tiejäämien poisto vahausta varten)👍
- vahaus tapahtuu vanhanliiton Collinite vahalla jonka kaikki tuntee alalla super hyvänä tuotteena.👍
- tuulilasin lasipinnoite kaikkiin laseihin👍
- vanteitten jälkikiristys tarkastus👍
- tuulilasin puhdistus sisäpuolelta 👍

Kamppis paketin hinta: 99€ 👍
(Voimassa 30.5.2019)

Ps. Jos tuot perheen toisenkin auton kamppikseen, saat joko kevyen sisäpuhdistuksen kaupanpäälle tai -20€ alennuksen. 👍

Kun otat kamppiksen, saat kaikki listahintaiset palveluni -40% alennuksella! Nyt kannattaa hyödyntää esim. Kalvotus, penkkien märkäpesu, otsonointi ym ym.👍

Soita ja varaa oma aikasi 050-5600248. Tuo auto aamu 9 ltä ja saat sen kiiltävän komiana takaisin klo.16👍

Kaikki jotka osallistuu kamppikseen, osallistuu samalla muutamaan pieneen arvontaan, jonka suoritan 20.6.2019

* Kovahaus lahjakortti
* Kattava sisäpuhdistus lahjakortti
* Tuulilasin iskemän korjaus lahjakortti
* Yksi lommon oikaisu lahjakortti
* Moottoritilan puhdistus lahjakortti

SAA TYKÄTÄ, JAKAA JA KERTOA KAVERILLE!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa