050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Suojaamme autosi maalipinnan naarmuilta, tiesuolalta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta – takuulla!

Ceramica käsittelypiste
Lacroe logo

Suomen olot ovat julmat autollesi. Kivet lentävät, hiekka ropisee ja suola roiskuu päin autoasi. Aurinkokin porottaa kesällä pitkän päivän. Kaikki tuo aiheuttaa kulumista ja isompiakin vaurioita. Väri haalistuu ja kunto heikkenee.

Oikein tehty pinnoitus suojaa autosi maalipinnan jopa kolmeksi vuodeksi. Se muodostaa autosi maalipinnalle timantinkovan suojaavan kerroksen ja pidentää huomattavasti maalipinnan ikää. Kiilto ja väri syvenee ja pysyvät kauemmin.

Sileän pinnan ansiosta autosi on lisäksi helpompi pestä ja pitää puhtaana. Suojaava kerros estää lian ja ulkopuolisten saasteiden tarttumista.

Takaamme, että tämä pinta myös säilyy!

Uudelle autolle myönnämme kolmen (36kk) vuoden kirjallisen takuun maalipinnan kiillolle ja värille. Vanhemmille, yli puolivuotta käytetyille autoille puolitoista vuotta (18kk).

Pinnoituksella varmistat, että autosi maalipinta pysyy kirkkaana ja näyttävänä pitkään.

Pinnoitukset

Ceramica Insta Finish 450 €
Lacroe 3 vuoden kestotakuu-pinnoite 330 €

FACEBOOK

Lepfixin Facebook

❗️HUOM❗️ Pojalle töitä...

(TÄTÄ ILOSANOMAA KANNATHAA JAKHAA)

Otsonointi ”henkilöautolle” 33€: lla joka on normaalisti 💰 100€ 💰 Kyllä, Leppiksen merkkipäivän johdosta 🎈🎈tehdään jotain mitä koskaan aikaisemmin en ole tehnyt. Ja lupaan, etten koskaan enään tämän jälkeen tule tekemään vastaavaa kamppista.

Haiseeko autossa joku epämiellyttävä haju? On se sitten rööki, kusi, paska, home, oksennus, niin tämä otsonaattoripoika hoitaa hajut WEX! Nyt on niin halapaa et sitä voi vaikka vain ihan kokeilla huvinvuoksi. Laitteella saadaan todella hyviä tuloksia kun sitä osaa käyttää oikein.

SUOSITTELEN: Jos tietää hajun aiheuttajan, sen lähteen niin poista ekaksi (esim. rööki, niin kerää tumpit sisältä) ja sitten otsonoidaan. Jos ei ole vaihtanut raitisilman suodatinta aikoihin(vuoteen pariin), niin suosittelen, käy ostamassa moto netista uusi (maksaa 8-12€).

TOTEUTUS! Tuo auto itsellesi sopivaan ajankohtaan, soita ja varaa aika 050-5600248. Jotta auto olis mahdollisimman vähän pois käytöstä voit tuoda auton esim. klo.16 ja noutaa seuraavana aamuna niin otsonaattori poika saa tehdä työnsä yöllä ja pääset aamulla sillä liikenteeseen.

KAMPPIS VOIMASSA VAIN 18.1 - 17.2 JA VAIN 100 AUTOLLE TÄHÄN HINTAAN. ELI NOPEET SYÖ HITAAT, KERRO VAIKKA KAVERILLE.

Eli nyt vain 33€:lla!!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Ghost killer 👻 Nyt on cross country automallien omistajien päiväuniin kehitetty tuote. Nämät kuuluisat mustat tehtaalta tullessaan koristemuovit saavat vihdoinkin pintaansa pesua paria pidemmän kestävän tuotteen! Muovinhoitoaineet on aikaisemmin pysynyt joitain viikkoja mut nyt voi pinnoittaa muovitkin, meidän olosuhteissa 6kk pysyy kuin tauti, eli jos kaks kertaa käsittelee vuoteen on nämätkin näyttävässä kunnossa ympäri vuoden.

Käsittely maksaa 20€ pesu + 60€ käsittely, nyt ens viikosta alkaen hätäisimmät pääsee käsittelyyn, tuotetta on alkuun vain 50 autoon.

Mukavaa viikonloppua kaikille, enkä lauleskele hetkeen, säästetään ihmisten mieltä ja korvia! Laitetaan välillä ihan asiaakin 💪
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

🎼🎤 Rakkaus kappaleet sarjan seitsemäs on Katujen kuningatar. Mielettämän upea 80- luvun klassikko, jonka Skädäm bändi teki. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Vettäsataa tammikuussa 🌧💦 se ei haittaa, nimittäin nyt putsataankin auto sisältä❗️

TAMMI - HELMIKUUN KAMPANJA: PENKKIEN MÄRKÄPESU 50€ ( norm.150€ ) Onko penkit raitaset viime kesän uintireissujen jäljiltä, muuten vain tunkkaset ja likaiset? Nyt on tilaisuus saada penkit hyvyttömän edullisesti puhtaaksi. Kerro vaikka kaverillekkin!

Suosittelen hiilijalanjälkeä vähentävää vaihtoehtoa, tai kimppakyytiä. Jätä auto tänne työpäiväsi ajaksi seisomaan. Mene töihin hyvin varustellulla polkupyörällä. Saat sopevan lenkin päivään, raitista ilimaa ja auto ei seiso turhanpanttina työpaikan pihassa. Nyt hintakin on niin naurettava, että sitä ajaa hymyssä suin 😃 ja pesee penkit vaikka vaan puhtaan tuoksun takia.

Penkkien märkäpesun yhteydessä, kevyt sisustan puhdistus 20€ :lla tai kattava 40€ :lla. Ja jos haluat pesauttaa auton ulkoa samalla niin saat käsinpesun 10€ :lla 😁 Nyt on niin hölömön edulliset putsaus hinnat et tervetuloa käyttämään polokupyöriä ja palveluita! Eiku sana kiertään, soita ja varaa itsellesi sopiva aika 050-5600248 👍
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa