050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Suojaamme autosi maalipinnan naarmuilta, tiesuolalta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta – takuulla!

Ceramica käsittelypiste
Lacroe logo

Suomen olot ovat julmat autollesi. Kivet lentävät, hiekka ropisee ja suola roiskuu päin autoasi. Aurinkokin porottaa kesällä pitkän päivän. Kaikki tuo aiheuttaa kulumista ja isompiakin vaurioita. Väri haalistuu ja kunto heikkenee.

Oikein tehty pinnoitus suojaa autosi maalipinnan jopa kolmeksi vuodeksi. Se muodostaa autosi maalipinnalle timantinkovan suojaavan kerroksen ja pidentää huomattavasti maalipinnan ikää. Kiilto ja väri syvenee ja pysyvät kauemmin.

Sileän pinnan ansiosta autosi on lisäksi helpompi pestä ja pitää puhtaana. Suojaava kerros estää lian ja ulkopuolisten saasteiden tarttumista.

Takaamme, että tämä pinta myös säilyy!

Uudelle autolle myönnämme kolmen (36kk) vuoden kirjallisen takuun maalipinnan kiillolle ja värille. Vanhemmille, yli puolivuotta käytetyille autoille puolitoista vuotta (18kk).

Pinnoituksella varmistat, että autosi maalipinta pysyy kirkkaana ja näyttävänä pitkään.

Pinnoitukset

Ceramica Insta Finish 450 €
Lacroe 3 vuoden kestotakuu-pinnoite 330 €

FACEBOOK

Lepfixin Facebook

HOX HOX‼️🏖🏖 MUUTAMA PÄIVÄ VIELÄ AIKAA OSALLISTUA, TÄTÄ JULKAISUA SAA JAKAA ‼️🏖🏖

THE BEBE 🐕 LEPFIXIN FACE 2018 KEVÄT KAMPPIS‼️AUTO KERRALLA KESÄKUNTOON‼️

(1) PESU JA KOVAVAHA + RENKAIDEN VAIHTO JA TUULILASIN LASIPINNOITE = 99€ tai (2) MIKÄLI HALUAT KEVÄT SISÄPUHDISTUKSEN RENKAIDEN VAIHDON SIJASTA ON HINTA SAMA 99€. (3) MIKÄLI HALUAT KAIKKI SAAT PESUN JA VAHAN + RENKAIDEN VAIHDON + LASIPINNOITTEEN + KEVÄT SISÄPUHDISTUKSEN HINTAAN 135€.

Esim. 3 autoa, vaihtoehto 3

Vaihtoehto 1 = 99€
Vaihtoehto 2 = 99€
Vaihtoehto 3 = 135€

Jokainen THE BEBE kamppikseen osallistuva osallistuu arvontaan 25.4 hotelli yö kahdelle Tornissa ja heille Illallinen ravintola asia bistro Masussa.

Toiminta ohjeet: Ilmoita alle kommenttikenttään osallistumisesi ja minkä vaihtoehdoista valitset autollesi/autoillesesi. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua kamppikseen on 29.4 klo.21

Kamppiksen autojen tekeminen aloitetaan heti 4.4 klo.9 eteenpäin. Soita itsellesi sopiva ajankohta ja varataan kalenteriin, riittää että nimesi on kommenttikentässä ja olet oikeutettu saamaan kamppiksen 4.4 - 30.5 välisenä aikana.

TÄTÄ SAA JAKAA JA WINKATA KAVERILLE!
HOIDA KERRALLA AUTOSI KESÄKUNTOON‼️

Komiaa kevään ja kesän odotusta kaikille Lepfix face kamuille! Tehdään taas super hieno kamppis!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

‼️PERINTEEKSI MUODOSTUNUT LEPFIX FACE KEVÄT KAMPPIS JULKISTETAAN 24H PÄÄSTÄ‼️KAMPPIKSEN NIMI ON ”BEBE”, UUDEN KOMIAN TULOKKAAN KUNNIAKSI LANSEERATTU LEPFIX HISTORIAN KOVIN JA PÄRÄYTTÄVIN KAMPANJA‼️

‼️KAIKKIEN BEBE KEVÄT VAHAUS KAMPANJAAN OSALLISTUJIEN KESKEN ARVOTAAN 25.4 KLO.12 HOTELLIYÖ KAHDELLE TORNIHOTELLIIN JA HEILLE ILLALLINEN RAVINTOLA ASIA BISTRO MASUUN‼️

KAMPANJA KUN ILMESTYY SITÄ SAA JAKAA, VINKATA KAVERILLE JA LAITTAA PERHEEN KALUSTO KESÄKUNTOON TAI KERÄTÄ YRITYKSESSÄ PORUKKA KASAAN KUTEN VIIME KEVÄÄNÄ MONI TEKI!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

🐕 LepFix ja Leppis sai uuden reippaan karvakuonon töihin ❤️ tänään maanantaina Bebe 2v amstaffi pojalla on ensimmäinen töihin tutustumis päivä. Viikonloppuna rakennettiin Bebelle hieno oma loossi missä saa ottaa aina tarpeen vaatiessa pienet torkut. Poitsu on niin seurankipeä, että tehtiin samantien 24/7h työ/kaveruus sopimus ❤️ Jottei päivät käy tylsiksi tullaan ja lähdetään töistä polkupyörällä, päivällä leikitään vähän leikkejä ja viikonloppuisin koirapuistot on kiva paikka, hyvät kaverukset Milo 14v ❤️ amstaffi tyttö nautti kevään aurinkoisista keleistä puistossa mäikäten.

Alkavan kevät sesongin ja uuden tökaverin johdosta arvotaan jollekkin onnelliselle 29.3 klo.9 laatikollinen (60kpl) ihan törkeen hyviä Zoom salmiakki purukumi tikkareita‼️

Näin voit osallistua arvontaan: Kommentoi alle minkä rotuisen koiran olet omistanut tai haluaisit omistaa, minkä nimen ennoit tai antaisit ja oliko joku lempiruoka mistä erityisesti piti? Me toivotetaan kaikille haukkumaisen kivaa kevättä, sekä voimia ja jaksamsta yhdelle koiran omistajalle jolla pieni mäyris koira sairastui syöpään. Se on aina kova paikka koira ihmiselle kun joutuu luopua rakkaastaan ja varsinkin kun tiedän kuinka tärkeä hänkin on ollut omistajalleen❤️.
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

LepFix ig Snow Foam promootio video. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa