050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Suojaamme autosi maalipinnan naarmuilta, tiesuolalta, UV-säteilyltä ja kemikaaleilta – takuulla!

Ceramica käsittelypiste
Lacroe logo

Suomen olot ovat julmat autollesi. Kivet lentävät, hiekka ropisee ja suola roiskuu päin autoasi. Aurinkokin porottaa kesällä pitkän päivän. Kaikki tuo aiheuttaa kulumista ja isompiakin vaurioita. Väri haalistuu ja kunto heikkenee.

Oikein tehty pinnoitus suojaa autosi maalipinnan jopa kolmeksi vuodeksi. Se muodostaa autosi maalipinnalle timantinkovan suojaavan kerroksen ja pidentää huomattavasti maalipinnan ikää. Kiilto ja väri syvenee ja pysyvät kauemmin.

Sileän pinnan ansiosta autosi on lisäksi helpompi pestä ja pitää puhtaana. Suojaava kerros estää lian ja ulkopuolisten saasteiden tarttumista.

Takaamme, että tämä pinta myös säilyy!

Uudelle autolle myönnämme kolmen (36kk) vuoden kirjallisen takuun maalipinnan kiillolle ja värille. Vanhemmille, yli puolivuotta käytetyille autoille puolitoista vuotta (18kk).

Pinnoituksella varmistat, että autosi maalipinta pysyy kirkkaana ja näyttävänä pitkään.

Pinnoitukset

Ceramica Insta Finish 450 €
Lacroe 3 vuoden kestotakuu-pinnoite 330 €

FACEBOOK

Lepfixin Facebook

40 000 autoa ajaa motarilla meidän toimipisteen ohi päivittäin, ajateltiin jos ei muuta tekemistä ole viiden ruuhkassa niin ehtiipähän lukea syksyn ja tulevan talven autohuolinta vinkit 👍

* Erityisesti ollaan panostettu tuulilasin korjaukseen ja kivasti on porukkaa käynytkin.
* Renkaitten vaihtoa, kun tahtoo liikkeissä olla niin monen viikon jonot et josko vähän saatais nopeutettua kanssaliikkujia.
* Talvi on niin paljon kesää haastavempi, et silloin jos koskaan tulee olla hyvä vaha pohjilla suojaamassa.

Komiaa viikkoa kaikille 👍
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

+10 vuotta on tullut oikaistua lommoja maalaamatta, näillä silmää ja voimaa tottelevilla raudoilla. Edelleenkin tykkään ihan älyttömän paljon tästä työstä.

On ollut monta kertaa aikomus nakata lusikat nurkkaan. Aikoinaan kun tutustuin tähän menetelmään autoliikkeessä, niin totesin heti et määkin haluan oppia tämän taidon. Opeinkin, yli realistisena ajatuksena oli että töitä tulisi ikkunoista ja ovista. Saisin vain täyttää varauskirjaa ja tehdä normaalin yrittähän (10h) työpäivän vapaista viikonlopuista nauttien.

Ei oo mennyt. Taito ja menetelmä on kerrassaan huippua. Säästetään aikaa, rahaa, maalipintaa yms. Alkuun ensimmäiset vuodet olikin hyvin töitä kun kierrettiin autoliikkeitä suomessa ristiin rastiin. En oo koskaan tykännyt ajaa pitkiä matkoja autossa, tuntuu että nukahan tylsyyteen heti. Jos teemalla illaksi kotiin, niin ei siinä paljon tuottavaa työtä ehdi käsillä tehdä. Motellikuolemat ei kiinnosta. Autoliikkeissä on sellaiset sovitut hinnat, että siellä pitäis itse saada valita työt, ei odottaa puolta päivää että mikä kuinka sekö tämä auto ehkä tehdäänkökään ja työpäivä mennyt ennen kuin kunnolla edes alkoi.

Vakuutusyhtiöt aikoinaan kyselivät perään et voitaisko, onnistuisko ja saako ohjata meille töitä. Tietenkin, mikäs sen mahtavempaa. Ei enään. Nykyään vakuutusyhtiöstä hyvin vahvasti ohjataan asiakas korjauttaan tiettyyn paikkaan, vaikka kyllä asiakas sen vielä loppupeleissä päättää jos korvaus tapahtuu vapaaehtoisesta vakuutuksesta.

Autokanta ja pirkanmaan kokoinen talousalue ei valitettavasti riitä elättämään 12kk vuodessa tällä alalla. Elättämään, kun tekee töitä yksityisten autojen parissa. Ala on hyvin vuodenaikaan sidottu, ei rospuuttokelien aikaan lommoja oikaista. Kokemuksella, asiakkaat jotka käyttävät palveluitani omistavat 90% :sti alle 5 vuotta vanhan auton. Auton ensimmäinen ja toinen omistaja haluaa maalipintojen olevan kunnossa. Sitten 10% on näitä klassikoita ja harrasteautoja.

Tämä on taito joka on kerran opittu, kun oikaistut määrät on viisinumeroisia, niin lienee seuraava haaste ikänäkö 😂 muuten taito pysyy hyppysissä. Tää on ryökäleen komiaa hommaa, enään en pidä väkisten työkaluja kädessä. Näillä käsillä voi tehdä vaikka mitä, eikä enään harmita vaikka joku päivä en ammatikseen enään tätä työtä tekiskään, kaikki on tullut kokeiltua.
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Leppis on niin lomalla 👏 Broidi palvelee hallilla asiakkaita ma - pe. Jos ette oo vielä poikennut Käläviällä, synnyinseudullani niin laittakaahan navigaattoriin täppi, että seuraavan kerran kun ajatte 8 tietä kohti pohojosta niin poikekkaahan Kälviän kaffelissa St1 huoltoasemalla ravitsemassa itsenne. Pekan pizzasta saat ihan mielettömän maukkaat pizzat🍕Palvelun saatte paikallisella murteella ja hurtilla huumorilla, Pekka kun on kassan takana niin on naurussa pitelemistä. Joku päivä nämät palkitaan vielä Suomen hauskimmiksi yrittäjiksi 🏆

Leppis tarjoaa LepFix asiakkaalle kun poikkeat reissulla Pekan pizzalle, jälkkärikahavit kaupanpäälle. Käläviällä kannattaa aina poiketa. Mukavaa viikonloppua kaikille!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

Keskuojankatu 26 löytyy tien päästä ja opasteet hyvin perillä. Jos ajoit ohi, tulee oikealla opastekyltti et käänny takaisin. Sisäpihalla ja ihan moottoritiessä kiinni, eli kiinteistö näkyy motarille hyvin👍 Komiaa perjantaita kaikille! Pistäkäähän sanaa kiertään että laittavat autot talvikuntoon, siihen on hyvät tarjoukset menossa. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa

On tää niin sairaan upee tuote, tätä oon käyttänyt säännöllisesti 5 vuotta. Tuulilasissa lasipinnoitetta, kun ajaa yli 80km/h en käytä koskaan pyyhkijöitä ja näkyvyys on huippu kuten videolta käy ilmi, nyt loka-marraskuun tarjous 20€ tuulilasin pinnoitus norm.50€! Ps. Ota vahauksen yhteydessä, tälle tuotteelle 5/5 arvosana. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa