050 5600 248 | Keskuojankatu 26, 33900 Tampere kimmo@lepfix.fi

Hävitämme kiveniskemät ja naarmut maalipinnasta ja tuulilasista!

Poistamme kiveniskujen aiheuttamia maalipinnan vaurioita “SmartChip Repair” – tekniikalla. Jo useamman vuoden maailmalla ollut älykäs menetelmä saapui tänne kiveniskemien paratiisiin.

Tekotapa on monivaiheinen, mutta vähän aikaa vievä. Keskimääräisesti yhden auton valmiiksi tekemiseen menee 3 tuntia.

Smart Chippauksen lopputulos vastaa parhaimmillaan uutta maalipintaa. Auton ulkonäkö kohenee, ruostuminen pysähtyy ja jälleenmyyntiarvo paranee.

Teettämämme tutkimuksen mukaan yli 60 % automyyjistä antaa 1000-1500 euroa isomman vaihtohyvityksen autosta jonka maalipinta on virheettömässä kunnossa.

Tutustu lisää aiheeseen osoitteessa www.kiveniskut.fi ja varaa aika autosi arvon kohotukseen.

 

Teemme myös tuulilasien kiveniskukorjaukset

Kiveniskemä tuulilasissa on usein melko harmiton – aluksi. Valitettavasti niillä on kuitenkin taipumus levitä. Iso halkeama on turvallisuusriski ja siihen voi puuttua myös katsastusinsinööri. Korjaamme kiveniskemät tai pysäytämme niiden etenemisen, jotta vältyt hinnakkaalta tuulilasin vaihdolta.

 

SmartChip – kiveniskujen korjaus

Henkilöauton konepelti 190 €
Henkilöauton konepelti ja vas + oik lokasuoja 250 €
Henkilöauto A-pilarista etupuskuriin 290 €
Henkilöauton täydellinen Chippaus 390 €

Tuulilasin kiveniskemät

Iskemän korjaus 50 €
Iskemän pysäytys 35 €

FACEBOOK

Lepfixin Facebook

HOX HOX‼️🏖🏖 MUUTAMA PÄIVÄ VIELÄ AIKAA OSALLISTUA, TÄTÄ JULKAISUA SAA JAKAA ‼️🏖🏖

THE BEBE 🐕 LEPFIXIN FACE 2018 KEVÄT KAMPPIS‼️AUTO KERRALLA KESÄKUNTOON‼️

(1) PESU JA KOVAVAHA + RENKAIDEN VAIHTO JA TUULILASIN LASIPINNOITE = 99€ tai (2) MIKÄLI HALUAT KEVÄT SISÄPUHDISTUKSEN RENKAIDEN VAIHDON SIJASTA ON HINTA SAMA 99€. (3) MIKÄLI HALUAT KAIKKI SAAT PESUN JA VAHAN + RENKAIDEN VAIHDON + LASIPINNOITTEEN + KEVÄT SISÄPUHDISTUKSEN HINTAAN 135€.

Esim. 3 autoa, vaihtoehto 3

Vaihtoehto 1 = 99€
Vaihtoehto 2 = 99€
Vaihtoehto 3 = 135€

Jokainen THE BEBE kamppikseen osallistuva osallistuu arvontaan 25.4 hotelli yö kahdelle Tornissa ja heille Illallinen ravintola asia bistro Masussa.

Toiminta ohjeet: Ilmoita alle kommenttikenttään osallistumisesi ja minkä vaihtoehdoista valitset autollesi/autoillesesi. Viimeinen mahdollisuus ilmoittautua kamppikseen on 29.4 klo.21

Kamppiksen autojen tekeminen aloitetaan heti 4.4 klo.9 eteenpäin. Soita itsellesi sopiva ajankohta ja varataan kalenteriin, riittää että nimesi on kommenttikentässä ja olet oikeutettu saamaan kamppiksen 4.4 - 30.5 välisenä aikana.

TÄTÄ SAA JAKAA JA WINKATA KAVERILLE!
HOIDA KERRALLA AUTOSI KESÄKUNTOON‼️

Komiaa kevään ja kesän odotusta kaikille Lepfix face kamuille! Tehdään taas super hieno kamppis!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

‼️PERINTEEKSI MUODOSTUNUT LEPFIX FACE KEVÄT KAMPPIS JULKISTETAAN 24H PÄÄSTÄ‼️KAMPPIKSEN NIMI ON ”BEBE”, UUDEN KOMIAN TULOKKAAN KUNNIAKSI LANSEERATTU LEPFIX HISTORIAN KOVIN JA PÄRÄYTTÄVIN KAMPANJA‼️

‼️KAIKKIEN BEBE KEVÄT VAHAUS KAMPANJAAN OSALLISTUJIEN KESKEN ARVOTAAN 25.4 KLO.12 HOTELLIYÖ KAHDELLE TORNIHOTELLIIN JA HEILLE ILLALLINEN RAVINTOLA ASIA BISTRO MASUUN‼️

KAMPANJA KUN ILMESTYY SITÄ SAA JAKAA, VINKATA KAVERILLE JA LAITTAA PERHEEN KALUSTO KESÄKUNTOON TAI KERÄTÄ YRITYKSESSÄ PORUKKA KASAAN KUTEN VIIME KEVÄÄNÄ MONI TEKI!
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

🐕 LepFix ja Leppis sai uuden reippaan karvakuonon töihin ❤️ tänään maanantaina Bebe 2v amstaffi pojalla on ensimmäinen töihin tutustumis päivä. Viikonloppuna rakennettiin Bebelle hieno oma loossi missä saa ottaa aina tarpeen vaatiessa pienet torkut. Poitsu on niin seurankipeä, että tehtiin samantien 24/7h työ/kaveruus sopimus ❤️ Jottei päivät käy tylsiksi tullaan ja lähdetään töistä polkupyörällä, päivällä leikitään vähän leikkejä ja viikonloppuisin koirapuistot on kiva paikka, hyvät kaverukset Milo 14v ❤️ amstaffi tyttö nautti kevään aurinkoisista keleistä puistossa mäikäten.

Alkavan kevät sesongin ja uuden tökaverin johdosta arvotaan jollekkin onnelliselle 29.3 klo.9 laatikollinen (60kpl) ihan törkeen hyviä Zoom salmiakki purukumi tikkareita‼️

Näin voit osallistua arvontaan: Kommentoi alle minkä rotuisen koiran olet omistanut tai haluaisit omistaa, minkä nimen ennoit tai antaisit ja oliko joku lempiruoka mistä erityisesti piti? Me toivotetaan kaikille haukkumaisen kivaa kevättä, sekä voimia ja jaksamsta yhdelle koiran omistajalle jolla pieni mäyris koira sairastui syöpään. Se on aina kova paikka koira ihmiselle kun joutuu luopua rakkaastaan ja varsinkin kun tiedän kuinka tärkeä hänkin on ollut omistajalleen❤️.
... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

LepFix ig Snow Foam promootio video. ... LisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa